Lammasta, kokeilu 2

Nyt lammas tehtiin wokissa. Hitlerin kioskista (=LIDL) löytyi mukava , pieni marinointipussukka juuri lampaalle. Niinpä tämänkertainen lihaköntsä siivutettiin suikaleiksi ja ladottiin moisen marinadin kanssa tekeytymään.Ohje sanoi lillutettavan 1-2 tuntia, mutta tämä bää-vainaa sai olla ainakin 15 tuntia mehuissa...ja kyllä se väljän kannen alta sille tuoksahtikin, valkosipulia oli nesteessä rutkasti.Pussin ohje käski pläjäyttää ilman rasvoja suikaleet pannulle, niinpä tehtiin ja ruskistettiin sitten kunnolla paistetun näköisiksi. Ei hassumpaa.Ei edes kovin maistunut villalle....

Kaverina juuresmuusi; pikkuperunoita, yksi porkkana ja 4 dl naurissosetta voin ja maidon kanssa muusiksi. Salaattina nopea tonnikala+makaroni+purjo+kurkku+tomaattisalaatti caesar-kastikkeella.

Jälkiruoka: rasvaton maitorahka+hieman rasvatonta maitoa,hulaus sokeria,ripaus vaniljasokeria (sitä oikeaa mustapilkkuista)ja 4 dl mustikoita.

Muuta sitten ei tarvitakaan! Masu täyteen!